Menu

Zaključene družbe

Kazalo člankov

V Gostilni Kogoj imamo kapaciteto 160 sedišč, zato lahko gostimo tudi večje skupine oz. zaključene družbe (poroke, poslovna kosila, avtobusi, rojstni dnevi, obletnice, obhajilo, birme, pogrebščine).

Ponujamo vam velik izbor in možnosti pogostitev, ki pa so v osnovi razporejene v naslednje kategorije.


FINGER FOOD

Primerni so ob aperitivu oz. kot prigrizek. V naši ponudbi boste našli tako:
---
sirove, zelenjavne, ribje, kot sadne itd. fingerje
---
pohane koščke-finger
---
hobotncio v solati-finger
---
bruskete-finger...


MENU 1

Vključuje 2 hoda in ga običajno ponujamo skupinam avtobusov, ob praznovanju rojstnega dne... Primer:
---
gobova juha
---
puran po tolminsko, krompir v pečici, špinača, popečene bučke na žaru
---
mešana solata


MENU 2

Vključuje 3 hode, zato je primeren za večja praznovanja (obletnice, obhajila, birme, krst). Primer:
---
mešan narezek
---
bis (domači njoki z jurčki, mesna lasagnija ragu)
---
svinska ribica zeleni poper, dvobarvna polenta, korenček na maslu, pečena paprika
---
radič fižol


MENU 3

Goste postrežemo z od 4 do 6 hodi. Zanj se odločajo ob večjih praznovanjih ali porokah. Primer:
---
kraški pršut in melona
---
goveja juha,
---
gratinirani kaneloni z pršutom in smetano
---
puranja rolada, rozbif z jurčki, poletni krompir, popečena zelenjava na žaru - mešane plošče po sredini mize


MENU 4

S 7 in več hodi gostom ponudimo na primer:
---
srebrna radgonska penina
---
finger food
---
zelenjavna kremna juha v kruhovi skodelici
---
domači njoki z divjačinskim golažem
---
limonin sorbet
---
goveji file po kraško, popečena polenta zar,korenčkov štrukelj, solata
---
čokoladna torta
---
kava


TRADICIONALNI MENU

V Gostilni Kogoj smo ponosni na tradicijo slovenske kuhinje, zato boste v naši ponudbi našli tudi domače jedi, kot so:
---
jota
---
njoki
---
sirovi štruklji z jurčki
---
svinska pečenka, klobasa, tenstan krompir, tenstana repa
---
gibanica


RIBJI MENU

Poleg tega, da smo med našimi stalnimi gosti poznani tudi po odličnih ocvrtih kalamarih, lahko ljubitelji rib ter ribjih jedi poskusite med drugim tudi:
---
hobotnico v solati
---
njoke z lososom
---
file kovača na žaru, krompir po dalmatinjsko, blitvo in
---
solato

Gostilna Kogoj

Petka - Kogoj d.o.o.
Bilje 149a
5292 Renče
Slovenija (EU)

telefon: 05 93 44 601
05 93 44 602

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ker smo EKO

Na streho naše gostilne smo postavili sončne celice za pridobivanje električne energije in sončne kolektorje za ogrevanje sanitarne vode.

» ... več o tem «

Poveži se z nami

Free Wi-Fi