Menu

Catering

Pri nas ponujamo tudi dostavo, postavitev in postrežbo hrane na vašem domu ali drugi izbrani lokaciji. Naše dolgoletne izkušnje so podlaga za pripravo raznovrstnih cateringov, ki bodo navdušili vaše goste ob praznovanju rojstnega dne, sprejemu mladoporočencev na domu, ob družabnih dogodkih in sprejemih ali kateri drugi priložnosti, ki jo želite deliti s svojimi bližnjimi ali poslovnimi partnerji.

Pri vseh vrstah cateringa lahko nudimo:

  • Pripravo hrane (osebni prevzem)
  • Pripravo hrane s prevozom
  • Pripravo hrane, prevoz in izposojo celotnega inventarja
  • Kompletni catering (priprava hrane, prevoz, izposoja inventarja, strežba, končno pospravljanje).

Glede na vaše želje in potrebe, lahko izbirate med:

PLOŠČE KOGOJ (od 7,00 €/osebo)

idealne so za rojstne dneve oz. manjše pogostitve. Ena plošča je primerna za pogostitve cca. 5 oseb. Naročila sprejemamo vsak dan, tudi med vikendi – priporočamo naročilo vsaj 1 dan prej.

ENOSTAVNI CATERING (od 6 €/osebo)

primeren je za prireditve oz. praznovanje, kjer želijo goste pogostiti z jedmi na žlico. V tem sklopu nudimo joto (možnost z obarjeno klobaso), pasulj (s koščki mesa), golaž (s polento), bograč, divjačinski golaž ...

HLADNO TOPLI BIFE (od 15 €/osebo)

idealna rešitev za vrsto dogodkov, kot so rojstvo, obletnice, krsti, birme, sprejemi ženina /neveste na domu itd. Tu najdemo jedi, kot so: narezek, hobotnica v solati, rozbif po angleško, pohani koščki, piščančja prsa s sezamom, kaneloni špinača – sir, hrenovke v testu, zelenjavna nabodala, lososova rolada na nabodalu, zelenjavna tortilja in druge.

POGOSTITEV ZAHTEVNEJŠIH DOGODKOV (od 20 €/osebo)

v ta sklop štejemo večje pogostitve, kot so poroke, večji sprejemi, jubileji....primere menujev, ki jih ponujamo pri tovrstni pogostitvah, si lahko ogledate pri ZAKLJUČENE DRUŽBE.

Pri vseh cateringih si lahko sadje, pecivo in pijačo zagotovite sami.

Gostilna Kogoj

Petka - Kogoj d.o.o.
Bilje 149a
5292 Renče
Slovenija (EU)

telefon: 05 93 44 601
05 93 44 602

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ker smo EKO

Na streho naše gostilne smo postavili sončne celice za pridobivanje električne energije in sončne kolektorje za ogrevanje sanitarne vode.

» ... več o tem «

Poveži se z nami

Free Wi-Fi