Menu

Kdo sem

Sem ženska, hčerka, sestra, mama, žena, podjetnica, prijateljica,…po poklicu medicinska sestra, kozmetičarka, samozaposlena v družinskem podjetju. Zaljubljena v življenje, predana uživanju in izkušanju njegove sočnosti, modrosti, polnosti, celostnosti, svetosti in mističnosti.

Od nekdaj vem in čutim, da je človek in življenje še veliko več kot samo fizično. Moja radovednost me je tako peljala preko osvajanja mnogih znanj in modrosti, skozi katere sem se mojstrila in rasla.

Moja globoka želja je, da bi bili ljudje umirjeni, sproščeni, radostni in bi živeli v miru, ljubezni, sožitju in soustvarjanju. Da bi se zavedali vrednosti življenja in ga tako uživali trenutek za trenutkom.

Življenje me je vodilo, da sem začela sodelovati z ženskami in spoznala, da tu ne opravljam zgolj negovalnih tretmajev in storitev, ampak prihajam v stik z mnogimi drugimi področji, o katerih me ženske sprašujejo in jim pomagam (odnosi v službi, doma, vzgoja otrok, čustvene težave, kako povezati stvari v celoto, telesne tegobe, ….).

Moji talenti, znanja in modrosti, mi pri tem odlično pomagajo, da delim sebe in svoj pogled na svet. S tem navdihujem in podpiram ljudi na svoji poti rasti in razvoja.

Čeprav delujem znotraj družinskega podjetja Kogoj, ki se ukvarja z gostinstvom in turizmom, se poleg tega ukvarjam tudi z izdelovanjem energijskih kristalnih slik, energijskih svilenih rut, izdelovanjem nakita iz kristalov (oglejte si mojo Facebook sstran)… . Ampak moja velika strast je Popotovanje v kristalni mreži z zvokom, ki je stkano iz znanj, osebnih izkušenj in modrosti, ki jih poosebljam in živim v svojem vsakdanu .Moja zadnja leta so posvečena raziskovanju in utelešanju užitka, srčnosti in živosti življenja.

S kristali sem gojila posebno vez že od malega, kasneje pa sem preko Toma Kenyona srečala tudi z zvokom in zvočno terapijo, ki me je blazno navdušila in prevzela. Povezala sem znanja o kristalih in zvoku in jih stkala v posebno doživetje in podporo tako telesu kot duhu. Sama sem mnenja, da je zvok govorica duše, ki ne potrebuje prevoda, saj je v vseh jezikih enak. Zaradi njegove nežnosti in mehkobe mu dovolimo, da vstopi zelo globoko in ustvari želene spremembe tako na nivoju tkiv kot energije, čustev in misli. S kristali pa ustvarimo magnetno polje, kjer lahko zelo hitro opustimo/spustimo kar nam ne služi več, oziroma dovolimo, da se stvari preprosto zamenjajo. Sama mu pravim polje čudežev, če si jih le dovolimo ugledati in prepoznati.

Vsaka moja kristalna mreža in zvočna kopel je edinstvena in neponovljiva, saj je ustvarjena za točno določeno situacijo oziroma s točno namero in prilagojena skupini oziroma posamezniku.

Moja misija me vodi, da svoje znanje, izkušnje in modrosti delim in Vas z njimi podpiram v procesu porajanja in utelešanja Same sebe, v prepoznavanju in ustvarjanju celostnosti, sproščenosti, užitku in prizemljitvi ljubezni, ki Vi ste. Moja vizija je ponovna vzpostavitev ustvarjanja Ženskih krogov, kjer se ženske družimo, delimo svoje zgodbe, mnenja, znanja in modrosti, ki nam pomagajo da se sprostimo, spomnimo in utelesimo svoje darilo, svojo Žensko Dušo in s tem oplemenitimo Sebe in Svet okoli nas, se podpiramo in soustvarjamo oziroma tkemo mrežo svetlobe.

Sem kar sem, za nekatere najlepši diamant in za nekatere trn v peti.

In čeprav se sliši čudno, to je resnica.

Salon Andrejka

Bukovica 1A
5293 Volčja Draga
Slovenija (EU)

andrejka.salon@kogoj.si

Poveži se z nami